20151102_192431_resized

       Lecții de magie – este ultima carte a autoarei bestsellerului Mănâncă, roagă-te, iubește, ne invită să pătrundem  într-o lume plină de magie primind prima lecție chiar de la autoare. Cartea cuprinde aspecte care te ajută să îți creezi o lume plină de magie pe care tu o stăpânești. Te ajută să ai curajul ca sa îți învingi frica, să știi sa te aperi în fața slăbiciunii.

Astfel Gilbert cunoaște cel mai bine drumul către o lume de magie: fie că e vorba de viață personală sau de ce te înconjoară. Tot ce trebuie să faci este să te lași inspirat de ceea ce ai în minte pentru a păși într-o lume pe care chiar tu o poți creea. Așternându-ți ideile pe o foaie, căutând o idee și încă una, iar la final ajungi la capătul unui șir care te poate învăța o lecție de magie. Cu același stil caracteristic Elizabeth Gilbert ne îndeamnă să alegem ceea ce ne face fericiți și să evadăm din lăuntrul nostru spre un nou început. Alegând perseverența și încrederea putem fi mai buni în ceea ce dorim să realizam în viata noastră.

„Potrivit lui Gilbert, fiecare dintre noi are un potențial creativ, pe care trebuie să îl știm valorifica nu este o dovadă de egoism- dimpotrivă este calea cea mai sigură spre o viață plină de satisfacții”.

                                                                                                                                              New York Times Book Review

„Gilbert prin stilul ei cercetează ritualurile marilor artiști pentru a ne ajuta să ne găsim inspirația în viața de zi cu zi.

                                                                                                                                              Harper’s Bazaar

Creativitatea este sacră și nu este sacră.                                                              20151103_093203_resized

Ceea ce creăm contează enorm și nu contează deloc.

Trudim singuri și suntem însoțiți de spirite.

Suntem îngroziți și suntem curajoși.

Arta e o zdrobitoare corvoadă și un minunat privilegiu.

Fă loc acestor paradoxuri, astfel că toate să fie deopotrivă de adevarăte în sufletul tău și îți promit – vei putea face orice.”

                                     „Comorile ascunse în tine speră că vei spune da.”

 

20151103_093042_resized

 

Lecții de magie – Elizabeth Gilbert
Etichetat pe:            

Lasă un răspuns